T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Özel Eğitim Ortaokulu

ROBOTİK KODLAMA TANIŞMA

Öğrencilerimiz kodlama ile tanıştı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde açılan kurslar kapsamında Öğr. Gör. Murat ARTSIN tarafından öğrencilerimize “Robotik Kodlama ile Tanışma Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Akademisyen tarafından robotik kodlama ile ilgili temel kavramlar tanıtılarak kodlama sırasında kullanılan teknik terimler hakkında bilgilendirme yapıldı. Teorik olarak öğretilen kavram ve terimlerin kullanımı eğlenceli içerikler ile destekleyerek öğrencilerin konuyu kavramalarına olanak sağlandı. Eğitimde öğrencilere robotik kodlama denemeleri yaptırılarak uygulama yapmaları ve temel seviyede öğrendiklerini uygulamaya geçirerek pekiştirme yapmaları sağlandı. Yapılan etkinlik ile çocuklar hem robotik kodlama ile tanışmış hem de keyifli zaman geçirerek unutamayacakları bir deneyim yaşamış oldular.

 

 

29-11-202329-11-2023

 

 

https://www.bilecik.edu.tr/main/Icerik/Robotik_Kodlama_E%C4%9Fitimimiz_Tamamland%C4%B1_8bdc1

https://www.haberturk.com/bilecik-haberleri/32627266-bseuden-ozel-cocuklara-robotik-kodlama-egitimi

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bilecik-seyh-edebali-universitesinden-ozel-cocuklara-robotik-kodlama-egitimi-729353h.htm

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.11.2023 - Güncelleme: 29.11.2023 16:58 - Görüntülenme: 42
  Beğen | 0  kişi beğendi